Permanente Make-up

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag goed uit zien.

Gewone make-up kan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel!

 

Tijdens het sporten, wanneer u op vakantie bent en gaat zwemmen.. uw PMU blijft altijd op zijn plaats en zorgt steeds voor een verzorgde uitstraling.

 

Hoe wordt PMU aangebracht?

Door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, wordt een huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht.

 

Vakmanschap

Het is van belang dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Hiervoor bent u bij mij in goede handen.

Als Nouveau Contour specialiste heb ik een intensieve training afgerond, waarin alle specificaties aan bod zijn gekomen.

Ook heb ik een speciale hygiëne cursus gevolgd voor het plaatsen van PMU.

 

Betrouwbare apparatuur

Ik werk met de Nouveau Contour Intelligent. Dit is een apparaat waarin de laatste innovaties op het gebied van PMU zijn verwerkt .De Intelligent is computergestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt. 

Bij elke klant worden nieuwe steriele naalden gebruikt, hierdoor kan  ervan dat de PMU veilig is.

 

De mogelijkheden

Wenkbrauwen

Dunne en /of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met PMU volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat. Alsook littekens in de wenkbrauwen kunnen met PMU worden gecamoufleerd..

 

Eyeliners

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met PMU kan met behulp van verschillende kleuren de uitstraling van de ogen worden veranderd en verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te moeten maken over uitgelopen make-up.

 

Lipliner

Hiermee kan een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht geven is een belangrijke toepassing van PMU. Bij lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi weergeeft.

 

De meest gestelde vragen

Doet het pijn?

Nee, PMU is niet geheel gevoelloos, maar wordt in het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij de apparatuur en locale verdoving met crèmes kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

 

Voor wie is PMU?

Voor bijna iedereen. Voor vrouwen en mannen die er altijd verzorgd willen uitzien, voor diegene die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie voor gewone make-up,...

 

Hoe lang blijft PMU zitten?

Over het algemeen blijft PMU altijd aanwezig maar gaat wel vervagen. Dit is afhankelijk van persoon tot persoon. Dit heeft onder andere te maken met de natuurlijke cel vernieuwing, het afweersysteem en invloed van uv-licht.

 

Kan ik nog gewone make-up aanbrengen?

Absoluut! PMU is niet bedoeld als avond make-up maar dient met name om natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kan dus perfect nog make-up aanbrengen indien u het graag wat opvallender wilt.

 

Is er speciale nazorg nodig?

In principe hoeft de huid na het aanbrengen van PMU geen speciale behandelingen te ondergaan, behalve het aanbrengen van een herstellende crème.

Om ervoor te zorgen dat uw PMU optimaal zal heb ik een overzicht gemaakt met de richtlijnen voor de nazorg. 

Deze worden vooraf met u doorgenomen en uitgelegd.

 

Is het eindresultaat meteen zichtbaar?

Nee, de eerste week zal de pigmentatie donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de celvernieuwing zal na een periode van 3 tot 5 weken het eindresultaat zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.

 

Is PMU veilig?

Ja. Voor het plaatsen van PMU heb ik een speciale hygiëne opleiding bij de FOD gezondheidszorg gevolgd.

Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald welke na de behandeling wordt vernietigd.

 

Is PMU hetzelfde als tatoeëren?

Het principe lijkt op elkaar. Bij beide behandelingen wordt door middel van een naald pigment in de huid gebracht en dat is dan ook meteen de enige overeenkomst. Echter, de apparatuur alsook de samenstelling van de pigmenten en technieken zijn totaal verschillend.