Pronails Footcare

Laat ons eerlijk zijn, onze voeten hebben het niet gemakkelijk!
Een hele dag vastgeketend in schoenen, dragen ze ons rond waar we ook willen gaan.
Zo heeft wel 85% van de bevolking last van voetkwaaltjes.
Waarom geven we onze voeten niet de behandeling die zij verdienen?
ProNails Foot Care biedt een complete lijn van professionele voetverzorgingsproducten, en zelfs producten om thuis te gebruiken.

Het nieuwe Pronails Foot Care gamma combineert de kracht van professionele producten met huidverzachtende frisheid. Het sleutel ingrediënt is eucalyptusolie, een krachtig natuurlijk ontsmettingsmiddel met een ontstekingsremmend effect, ideaal voor gevoelige en snel geïrriteerde huid.
Het geeft een opwekkend gevoel van welzijn dankzij het verfrissende parfum, wat een heerlijk verzorgingsmoment garandeert zowel tijdens de salonbehandeling als thuis.

Dit nieuwe Pronails gamma is verfrissend krachtig in elke zin van het woord en biedt een prachtig mooi resultaat dankzij de net zo mooie producten.

 

 

Pronails Longwear Nail Polish

Perfecte nagels met een professionele en luxueuze look, en toch ook heerlijk ongecompliceerd?  Het kan met de nieuwe ProNails LongWear Nail Polish.

 

THE LONGWEAR COLOURFIX TECHNOLOGY

De LongWear ColourFix Technology is een slimme innovatie die zorgt voor een record houdbaarheid. Na het aanbrengen zullen de LongWear Start, Colour en Finish lagen samensmelten om een sterke hechting te creëren dankzij hun unieke, samenwerkende formules. Deze combinatie maakt LongWear sterker en langer houdbaar dan eender welke gewone nagellak. 

 

 

 

Pronails Hand Care

 

LOVE YOUR HANDS MET ANTI-AGE POWER


Dankzij de nieuwe ProNails Hand Care lijn barstensvol slimme ingrediënten zijn je handen meteen gewapend tegen huidveroudering. Geen fabeltje, maar pure wetenschap. De ProNails Hand Care producten gaan de effecten van huidveroudering tegen en beschermen de huid tegen schadelijke invloeden:

  • SPF 15 met een kwalitatieve zonnebescherming tegen zowel UVB-als de meer schadelijke UVA stralen.
  • Een boost van natuurlijke antioxidanten om vrije radicalen te neutraliseren en zo mogelijke huidschade en -veroudering tegen te gaan.
  • Actieve innovatieve ingrediënten die de huid beschermen tegen de schadelijke invloed van luchtvervuiling en pollutie.
     

Verder zorgen alle Hand Care producten voor een intense en langdurige hydratatie en voeding van de huid. Zo blijft de huid soepel en stevig: de perfecte manier om handen er langer jeugdig te laten uitzien! Dankzij de juiste pH-waarde wordt de huid nog meer  beschermd tegen uitdroging en veroudering.
 

Geef je handen de aandacht die ze verdienen!